PIKNIK FIRMOWY

green line

Event zorganizowany w czerwcu 2016 r. 
Ilość osób: 1800

ZAKRES PRAC

  • Wybór miejsca pikniku.
  • Opracowanie spójnej koncepcji, wsparcie w zarządzaniu projektem.
  • Identyfikacja terenu.
  • Projekt i wydruk broszur informacyjnych dla uczestników.
  • Ochrona terenu.
  • Hala namiotowa all + VIP.
  • Strefa aktywności dla dzieci oraz dla dorosłych.
  • Catering – all + VIP.
  • Sweetbus – lody i gofry oraz wata cukrowa i popcorn.
  • Scena, nagłośnienie, oświetlenie i multimedia.
  • Prowadzący.
  • Gwiazda – Kabaret Młodych Panów.
  • Reportaż foto i video /dron/.
  • Przygotujemy koncepcję.
  • Zajmiemy się całą produkcją wykonawczą.
  • Skoordynujemy działania na miejscu wydarzenia.
realizacja