POKAZ BARMAŃSKI

green line

Podczas tego niezwykłego pokazu barmani zaprezentują swoją sztukę przygotowywania drinków w sposób, jakiego jeszcze nie widzieliście! W rytm dynamicznej muzyki, przy użyciu shakerów, butelek, kubków, kostek lodu i innych akcesoriów, będą tworzyć efektywne i widowiskowe show. Duet barmanów wymieniających się butelkami oraz sprzętem barowym, wzbogacony o tematycznie dobraną muzykę, nadaje pokazowi wyjątkowego charakteru. Dodatkowo, barmani angażują publiczność w interakcję, organizując konkursy takie jak rzucanie butelkami czy przygotowywanie drinków na czas – dzięki temu wszyscy goście mogą poczuć się częścią widowiska. Na zakończenie pokazu czeka na gości nie lada atrakcja: efektowne podpalanie baru i płonące butelki w powietrzu! Całość dopełnia podświetlany bar, który w połączeniu z kłębami dymu wydobywającymi się spod baru, tworzy niesamowitą atmosferę. Pokaz barmański to idealna rozrywka na każdą imprezę, którą goście zapamiętają na długo. Po show zapewniamy degustację przygotowanych drinków – idealna okazja, by spróbować unikalnych koktajli stworzonych przez profesjonalistów.

OPEN BAR

W trakcie trwania open baru drinki podawane są gościom w niezwykły sposób z wykorzystaniem techniki barmaństwa w stylu wolnym. Uczestnicy mogą również wejść za bar i z pomocą barmanów będą mogli przygotować własny cocktail. W skład baru wchodzi wiele ciekawych propozycji: cocktaile, drinki, napoje bezalkoholowe, jak i również ciekawostki ze świata miksologii. Dla wytwornych koneserów przewidziane są również szlachetne trunki takie jak whisky i koniaki.

 

  • Niezwykłe serwowanie drinków.
  • Nauka przygotowywania cocktaili.
  • Ciekawostki ze świata miksologi.
realizacja

BAR MOLEKULARNY

Molekularne koktajle to prawdziwa rewolucja w sztuce miksologii, gdzie nauka i technologia spotykają się z kreatywnością barmanów. To połączenie smaków, tekstur i efektów wizualnych, które zaskakują i zachwycają nawet najbardziej wymagających gości. Wyobraź sobie Mojito w postaci galaretki, z zatopionymi liśćmi mięty i dekoracją z rumu, które degustujesz widelczykiem. Albo żelowe Whisky, z kostkami lodu zanurzonymi w tej samej esencji, podawane z efektem dymiącego się ciekłego azotu. Dzięki wykorzystaniu ciekłego azotu, pianki, espumy czy żelu, koktajle molekularne oferują czysty, intensywny smak, a sposób ich podania zaskakuje na każdym etapie.

 

  • Magia w świecie baru.
  • Futurystyczne wykorzystanie składników.
  • Nietypowe sposoby podania.
realizacja